Veilig op vakantie & kosteloos annuleren!

Onze vrijstaande huizen worden optimaal onderhouden, zijn voor aankomst gedesinfecteerd en bieden rust en privacy in een veilige omgeving.

Kosteloos annuleren kan tot 21 dagen voor aankomst!

Vanwege Covid-19 en alles wat daarmee samenhangt is het erg lastig om al een vakantie te plannen.

Onzekerheid over het doorgaan van de geplande vakantie is vaak een drempel om een reservering te maken. Maar het risico dat alles al is volgeboekt wil men over het algemeen ook niet nemen.

Bij wijnvillas.nl zijn we vanaf het begin van deze Corona-crisis flexibel met alle reserveringen en annuleringen omgegaan. En dat blijven we ook doen. Niemand weet hoe de komende tijd gaat verlopen en daarom bieden we een eenvoudige manier aan om ondanks alle onzekerheden toch zonder enig risico een reservering te maken. U kunt tot 21 dagen voor aankomst kosteloos annuleren.

Indien u vanwege Covid-19 beperkingen uw reis niet kunt maken, kunt u tot 21 dagen voor aankomst kosteloos annuleren of omboeken. Indien u wenst te annuleren krijgt u de volledige reissom terug.

U kunt dus met een gerust hart een reservering maken en er verzekerd van zijn dat u bij ons een comfortabel vakantiehuis heeft gereserveerd.

Boek nu uw favoriete wijnvilla!